Tuesday, March 29, 2011

Noormeeste edu jätkus

Esimesest ringist võitjatena väljunud poiste gümnaasiumi võrkpallikoondis jätkas oma edu ka teises mänguvoorus, kus esimeses kohtumises alistati Mustamäe Gümnaasium geimidega 2:0(25:7 ja 25:22).
Alagrupi esimene kohtumine toimus Tallinna 37. Keskkoolis ja pealtvaatajad ei pidanud pettuma. Esimene geim möödus rahulikult ja ilma suurema vastupanuta, Mustamäe Gümnaasiumi noormeestel oli raskusi Oscari pidurdamisega, probleemid ilmnesid eelkõige blokki minekul, kuhu jäädi kas liiga hiljaks või ei jõutudki.
Teiseks geimiks tuli väljakule 12. klassi õpilane Kert ja sidemängija Reimo sai paljuteenitud puhkuse. Pärast seda vahetust oli näha, et kevadvaheaeg oli oma töö teinud ja poisid ei suutnud enam asetust meelde tuletada. Selline peataolek andis aga võimaluse vastastele ja ei jäänud palju puudu, et mäng oleks viidud kolmandale geimile. Otsustavatel hetkedel aga säilitasid Lilleküla poisid kaine mõistuse ja pärast vastasmängijate võrgus olekut saadi ausalt teenitud võit.

30. Märtsil kell 15.15 toimub juba järgmine kohtumine Mustjõe Gümnaasiumi vastu kuhu oodatakse kaasa elama ka Lilleküla Gümnaasiumi enda õpilasi.
1. Aprillil kell 15.00 mängitakse Tallinna 37. Keskkooli vastu. Mõlemad mängud toimuvad 37. Keskkoolis. Meie kooli noormehed on mõlema kohtumise favoriidid ja võib eeldada edasipääsu järgmisse ringi.

tekst: Karl Sander

No comments:

Post a Comment