Wednesday, March 2, 2011

Noormehed võitsid alagrupi

Jätkates oma esmaspäevast edu, ei valmistanud gümnaasiumi noormeeste võrkpallikoondis ka täna pettumust ja Westholmi vastu võeti 2:0(25:18 ja 25:15) võit.
Mäng algas kell 14.00 ja kuna Westholm ja Lilleküla olid selle alagrupi favoriidid siis võis oodata suuremat vastaseisu kui esmaspäeval. Hakkama tuli saada aga sidemängija Reimota, kes oli VK ´´Tähe´´ D-klassi võistkonnaga koos võistlustel. Reimo puudumise tõttu tuli põhikoosseisu kergelt muuta ja väljakule jooksid Kert, Ott, Risto, Lauri, Karl Sander ja Oscar.
Esimeses geimis oli märgata kergeid probleeme omavahelises suhtlemises ja oli ka palju lihtsaid eksimusi. Sellele vaatamata suudeti tänu kindlatele servidele geimi võit võtta. Teine geim möödus juba kergemalt, tehti vähem vigu ja blokk oli kohati lausa suurepärane.
Kohtuniku tööga mängijad täielikult rahule ei jäänud, neile tundus et kohtunik ei jälginud
olukordi lõpuni ja mitu vastasmängjat riivasid pärast löögi sooritamist võrgu ülemist osa e trossi.


Päeva parimaks mängijaks tuleks valida 7. klassi
õpilane Oscar, kes suutis kaitses üles mängida mitu keerulist palli ja ka ründeliinis polnud talle täna võrdväärset vastast.

Alagrupi võitnud tiim läheb edasi järgmisse vooru, kus ootavad juba uued vastased. Järgmised mängud toimuvad arvatavasti järgmisel nädalal aga täpsem graafik veel selgub.

tekst: Karl Sander
pilt: Paula Agnes

No comments:

Post a Comment