Friday, April 1, 2011

Jätkuvalt kaotuseta

Noormeeste võrkpallikoondis lõpetas edukalt ka teise alagrupiturniiri, kus püsiti kaotuseta ja kõik mängud võideti kindlalt 2:0.
30. märtsil mängiti alagrupi punase laterna Mustjõe gümnaasiumi vastu, kuigi mängupilt võis kohati soovida jätta ja vaatamata Kerdi puudumisele suudeti siiski võtta 2:0 võit. Teises geimis oli näha ka verd, arusaamatuse tõttu jäi sidemängija Reimo ette Karl Sandrile ja kokkupõrke tagajärjeks oli Sandri verine huul.
Selles kohtumises jättis kõige kindlama mulje 12. klassi õpilane Risto, kelle löökide vastu vastased rohtu ei leidnudki.

1. Aprillil kohtuti koduväljakul mänginud Tallinna 37. keskkooliga, meeskonna üks liikmetest mängib VK ´´Tähes´´ ja seetõttu oli märgata ka sõbralikku lõõpimist ja norimist.
37. Keskkool oli siiamaani pakkunud väga kindlaid esitusi ja ainuke allajäämine oli senimaani olnud Westholmi gümnaasiumile(1:2). Mängu alguses jäid Lilleküla õpilased päris suurde kaotusseisu aga siis saadi servikindlus kätte ja vahet vähendati märgatavalt. Punkt punkti heitluses kulges terve mäng aga lõpuks jäid peale meie oma õpilased geimidega 2:0(25:22 ja 25:18).
Vendade Jõeäärte mängus oli näha kõige rohkem kindlust ja nende panus oli kindlasti teel võidule ääretult tähtis.

Esimese koha alagrupis sai Lilleküla ja teise koha otsustamiseks on arvatavasti vaja uurida mängu protokolle kuna 3 võiskonda lõpetasid võrdste punktide arvuga.

tekst: Karl Sander

No comments:

Post a Comment