Thursday, December 23, 2010

5-8. klasside jõulupidu

Kolmapäeval, 22. detsembril toimus meie kooli aulas 5.-8. klasside jõulupidu. Üritus oli väga meeleolukas ning sai palju tantsitud, söödud-joodud ning käis külas jõuluvana.

Alustuseks tantsisid 7B klassi tüdrukud ning seejärel tervitasid õhtujuhid publikut. Järgmisena esinesid 7B klassi tüdrukud lauluga „Suudlus läbi jäätunud klaasi”. Ka rahvas oli oodatud kaasa laulma. Peale nende esinemist tulid lavale kaks tüdrukut, Kerli Pärna ja Katherin Paas, kes laulsid „Lumelaulu”. Seejärel oli väike paus ning õpilased ja õpetajad said tantsida, süüa-juua ning omavahel rääkida ja muljetada. Pärast pausi esinesid kahe lauluga Mirell 8A’st ja Karola 9A’st. Esimesena laulis Karola laulu „Nicest thing” ning Mirell saatis teda kitarril. Teisena esitasid nad koos laulu „Fireflies”. Seejärel tantsisid publikule 7. klassi tüdrukud laulu „Wild dances” järgi. Järgmisena tulid lavale 11B klassi tüdrukud, Anna Gontsarova ja Jennifer Scholz, kes esitasid samuti tantsu. Peale gümnasistide tantsu said 7. klassi tüdrukud võimaluse oma tantsu uuesti esitada, sest neil pandi esimene kord laul poole pealt mängima. Kui esinejad olid oma etteasted lõpetanud, siis pandi muusika mängima ning kõik said jälle tantsida.

Ülejäänud piltide nägemiseks kliki SIIA

Kui tantsud tantsitud, saabus põhikoolile külla õhtu oodatuim külaline, jõuluvana. Koos jõuluvanaga lauldi mitmeid jõululaule nagu „Talvevõlumaa” ja „Rudolf the Rednose Reindeer”. Peale rõõmsaid laule oli aeg õpilastele kingitusi jagada. Kinkide kättesaamiseks pidi igast klassist üks õpilane kingikoti oma klassile välja lunastama. Ürituse lõpus toimus loosimine, kus jagati välja 3 Megazone’i priipääset ja 3 kino voucherit.

5.-8. klasside jõulupidu oli tore ning kinkiderohke!

Tekst/fotod: Kristiina Jaama
Küljendus: Martin Roosna

No comments:

Post a Comment